Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Αμμουδιάς

Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Αμμουδιάς

Την Κυριακή 10 Μαίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος ετέλεσε τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης στην ενορία της Αμμουδιάς.

Ο νέος αυτός Ιερός Ναός εκτίσθη εξ ολοκλήρου και εξωραίσθη από την οικογένεια Ευαγγελίδη εδωρήθη δε στην Ιερά Μητρόπολη και ειδικά στην ενορία της Αμμουδιάς τον τόπο καταγωγής της για τις λατρευτικές ανάγκες των πιστών της περιοχής.

Η πανήγυρις της Αγίας Μαρίνης κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος χριστιανών.

Την παραμονή των εγκαινίων παρά την πρόσκαιρη κακοκαιρία ετελέσθη ο Εσπερινός των εγκαινίων από τον Σεβασμιώτατο Σερρών κ. Θεολόγο με την παρουσία και του οικίου Ποιμενάρχου ο οποίος και ομίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα μετά την προσλαλιά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου.

Ανήμερα των εγκαινίων ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε τα εγκαίνια παρουσία πλήθους χριστιανών και ομίλησε επίκαιρα για το γεγονός και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όλη την οικογένεια των δωρητών οι οποίοι φροντίζουν φιλόπονα τον ευπρεπισμό του Ιερού Ναού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.