Η εταιρεία Εκκλησιαστικών Ειδών Ευαγγελίδης στην έκθεση TOB στη Ρουμανία

εκκλησιαστικά είδη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρείας εκκλησιαστικών ειδών “Ευαγγελίδης Δ. Ηλίας” στην έκθεση TOB στην πόλη Cluj στη Ρουμανία, που πραγματοποιήθηκε από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Expo-Transilvania. Με μία εξαιρετικά οργανωμένη και συγκροτημένη παρουσία, η εταιρεία βρέθηκε κοντά στους επισκέπτες και στους πελάτες της παρουσιάζοντας όλα τα νέα προϊόντα της Ορθόδοξης εκκλησιαστικής τέχνης.

Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας εκκλησιαστικών ειδών Ευαγγελίδης συγκέντρωσε για μια ακόμα φορά πλήθος επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να δουν πολυελαίους, Ιερά Σκεύη, Ιερές εικόνες, χρυσοκέντητα άμφια, εκκλησιαστικά χαλιά, ηλεκτρονικά συστήματα κωδωνοκρουσίας και πολλά άλλα. Τα προϊόντα της εταιρείας εκκλησιαστικών ειδών Ευαγγελίδης Δ. Ηλίας μαγνήτισαν τους επισκέπτες, ενώ τις πιο θετικές εντυπώσεις άφησε η δυναμική της εταιρείας. Τα θετικότερα σχόλια απέσπασαν η μεγάλη συλογή από επιστήθιους Σταυρούς και Εγκόλπια, καθώς και η εντυπωσιακή παρουσίαση όλων των εκκλησιαστικών ξυλόγλυπτων επίπλων με τα οποία διακοσμούνται οι Ορθόδοξες εκκλησίες και οι ναοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία εκκλησιαστικών ειδών Ευαγγελίδης έδωσε για πρώτη φορά το «παρόν» στην έκθεση TOB, την μεγαλύτερη έκθεση εκκλησιαστικών ειδών στην Ευρώπη, αλλά και μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις του είδους της διεθνώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.